HIUKSET AMMATTILAISTEN KÄSIIN

ASUESSANI VIELÄ SYNNYINKAUPUNGISSANI Porissa minulla oli luottokampaaja, jonka palveluksia käytin ahkeraan. Minut tunnettiin ihmisenä, joka kävi hoidattamassa hiusten lisäksi kulmat ja ripset kuntoon joka toinen viikko, vähintään. Halusin ulkoisen olemukseni olevan aina ihan tiptop.

Olin siis kauneusalan unelma-asiakas. Kun sittemmen muutin Helsinkiin, suunnittelin edelleen käyväni tasaisin väliajoin parturi-kampaajani luona Porissa. Hieno suunnitelmani ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, sillä työkiireet pilasivat vierailuaikeet kerta toisensa jälkeen.

Helsingissä huomasin nopeasti, että upean pääkaupunkimme kampaamopalvelut olivat ihan eri hintaluokkaa, mihin olin tottunut. Siispä aloitin vuosien tauon jälkeen taas itse leikata ja värjätä hiuksiani, ja lopputulos oli toisinaan parempi ja toisinaan huonompi, muttei ikinä tasalaatuinen. Kaupan väreistä kun ei ikinä tiedä, minkä vahvuista hapetetta tuotteessa on ja mitä ainesosia se lopulta sisältää.

Asiakkaalle kampaajalla käynti on hemmotteluhetki arjen keskellä.
Asiakkaalle kampaajalla käynti on hemmotteluhetki arjen keskellä.

JOKUNEN VIIKKO SITTEN löysin ystäväni suosittelemana juuri avatun parturi-kampaamo Studio Rasmussenin, jonka yhteydessä toimii myös kampaamotukku. Liiketila Eerikinkadulla lähellä Annankadun kulmaa on viihtyisä ja moderni. Kampaamon kulmikkaat punaiset tuolit vangitsevat ohikulkijoiden katseita. Sisustus on hyvällä tavalla persoonallinen ja tyylikäs.

Kun vielä hinnatkin näyttivät olevan kohdillaan, halusin ehdottomasti käydä hemmottelemassa itseäni ja antaa taas pitkästä aikaa hiukseni ammattilaisen käsiin.

Hiukseni olivat oman värjäyksen jäljiltä oljenvaaleat, ainakin suurimmaksi osaksi. Tietämättä mitä tulisi tapahtumaan istuin alas ja annoin kampaaja Pia Rasmussenille vapaat kädet tehdä taikojaan.

Pia päätti laittaa väriksi sivuille ja juuriin vaaleaa lilaa ja latvoihin kylmää vaaleaa antamaan kontrastia tummille ripsille ja kulmakarvoille. Yllätyin täydellisesti, kuinka pienillä sävyeroilla hiukseni saivat Pian käsissä aivan uutta ilmettä.

web_EnnenJalkeen
Vasemmalla itse kauppaväreillä värjäämäni ”vaalea” muistuttaa enemmän oljenkeltaista. Oikealla ammattilaisen kädenjälki.

VANHAT MUISTOT kampaajakäynneistä valtasivat mielen, ja jäin kertaheitolla koukkuun. Huomasin myös, että työn jäljen lisäksi ammattilaisen käsittely on niitä pieniä arjen elämyksiä, jotka rentouttavat mielen ja saavat kasvot loistamaan. Kaiken kiireen ja työn teon välissä on ihanaa istua hetkeksi alas ja keskittyä vain nauttimiseen.

Päätin siis tiivistää tahtia. Hemmotteluhetki esimerkiksi kerran kuussa ei ole missään tapauksessa liian usein. Saapa nähdä millaista muutosta seuraavaksi saamme päähämme toteuttaa.

STUDIO RASMUSSEN ON ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, jos mielii päästä pääkaupungissa kampaajalle, jolka loistavan kädenjäljen lisäksi saa aidosti hyvää asiakaspalvelua. Itse yrittäjä Pia Rasmussen on taidoiltaan alan ehdotonta eliittiä, joka kouluttautuu jatkuvasti ja pitää itsensä ajan hermoilla.

Kun kaipaat tyylin muutosta tai vanhan freesausta, Pian se on tehtävä!

STUDIO RASMUSSEN
Eerikinkatu 8
00100  HELSINKI

Avoinna ark. 9-17
(Ajanvarauksella sopimuksen mukaan)

Puh. 0400 128 485

 

 

Share This: