KAAMOSTA KOHTI PYSTYPÄIN

KUTEN AIEMMIN OLEN KERTONUT, hiusteni värimaailma vaihtuu suurin piirtein vuodenaikojen rytmissä. Kesän vaaleat hiukset alkavat väistyä syksyn tullen ruskan sävyjen tieltä, päivien pimetessä punertavat sävyt vuorostaan saavat kyytiä ruskean vallatessa alaa, ja tummentuminen jatkuu ihan mustaan kaamokseen asti.

Niin tälläkin kertaa, mutta nyt poikkeuksellisesti hypättiin ruskean kauden yli suoraan punaisesta mustaan.

Reilu kuukausi sitten minulla oli vielä vihreitä raitoja punertavien sävyjen rinnalla. Vihreällä on kuitenkin tapana haalistua melko nopeasti, varsinkin jos hiuksia pestään päivittän. Näin kävi minullekin, joten otin välissä niin sanotun hätävärjäyksen kuparinpunaisella.

Hiukset saavat jälleen uutta tyyliä Pia Rasmussenin ammattitaitoisessa käsittelyssä. Väri vaihtui syksyn punaisesta kaamoksen mustaan.
Hiukset saavat jälleen uutta tyyliä Pia Rasmussenin ammattitaitoisessa käsittelyssä. Väri vaihtui syksyn punaisesta kaamoksen mustaan.

YHDESSA LUOTTOKAMPAAJANI Pia Rasmussenin kanssa aloimme suunnitella uutta tummempaa värimaailmaa, johon tehtäisiin kontrastiksi piristäviä vaaleita raitoja. Väriksi valikoitui korpinmusta ja raitoihin harmaa helmiäinen.

Omat hiukseni värjättiin kokonaan mustiksi, raidat toteutettiin hiuspidenteiden avulla. Koska omat hiukseni olivat kasvaneet mukavasti, saatiin pidenteitä laitettua tällä kertaa selvästi aiempaa enemmän. Kaikki sinetit menivät nätisti piiloon.

Samalla pidenteisiin jätettiin hieman enemmän pituutta kuin viime kerralla. Upea lopputulos hiveli omia ja monen muunkin silmiä. Positiivista palautetta on sadellut sekä töissä että vapaa-aikana runsaasti.

Kiiltävä korpinmusta väri sai seurakseen vaaleita raitoja.
Kiiltävä korpinmusta väri sai seurakseen vaaleita raitoja.

KEHUT EIVÄT TULLEET yllätyksenä, vaan osasin odottaa hyvää palautetta aiempien kokemusteni perusteella. Minulla on ollut suuri onni löytää kampaaja, joka taitaa etenkin pidenteiden laiton paremmin kuin kukaan muu aiemmin.

Toinen äärettömän tärkeä asia luottokampaajan lisäksi ovat laadukkaat hiukset, siis ne pidenteet. Eri valmistajien pidenteissä on todellakin valtava ero, jota ei välttämättä havaitse kuvista tai pakkausten läpi. Nyrkkisääntönä on, että hyvää ei saa halvalla.

Itse olen oppinut luottamaan kotimaisiin BP Hairin hiuspidenteisiin, ja tästä aiheesta tulenkin kirjoittamaan kokonaan oman artikkelinsa lähitulevaisuudessa.

Jos pidenteiden käytöstä halutaan löytää jotain negatiivista tai kriittistä sanottavaa, olisi se luultavimmin addiktoituminen. Kun kerran ottaa pidenteet, niistä ei todellakaan ole helppo luopua. Niihin jää koukkuun!

Ryhdikäs ja tuuhea hiuskuontalo ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se antaa myös roppakaupalla lisää asennetta ja itsevarmuutta.

Tämä ennen-jälkeen-kuvapari kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Onnistuminen hiuksissa heijastuu välittömästi koko olemukseen; ryhti paranee silmissä, katse kirkastuu ja itsetuntokin kasvaa.
Tämä ennen-jälkeen-kuvapari kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Onnistuminen hiuksissa heijastuu välittömästi koko olemukseen; ryhti paranee silmissä, katse kirkastuu ja itsetuntokin kasvaa.

PALJON PUHUTAAN kaamosmasennuksesta, mutta minua ei kaikkein pimeinkään vuodenaika ei vaan pysty masentamaan. Kun mieli on kirkas ja elämä hymyilee, tuntuu kuin jokainen aamu olisi täynnä valoa.

En toki halua ryhtyä elämäntapavalmentajaksi, heitä on jo riittämiin ja parempia kuin itse ikinä voisin olla. Mutta sen olen toistuvasti havainnut, että jos asenne ja usko omaan itseen on kohdillaan, nousee hymy kasvoille kuin itsestään.

Tästä kaikesta kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Voin lämpimästi ja täydestä sydämestäni suositella Studio Rasmussenia jokaiselle, joka kaipaa ammattitaidolla tehtyä huoliteltua ulkonäköä ja valoa talven pimeyteen.

Studio Rasmussen sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin keskuksen tuntumassa. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi saman katon alla saa hoidettua myös ripset ja kulmat kuntoon sekä tarvittaessa myös meikin.
Studio Rasmussen sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin keskuksen tuntumassa. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi saman katon alla saa hoidettua myös ripset ja kulmat kuntoon sekä tarvittaessa myös meikin. 
STUDIO RASMUSSEN
Eerikinkatu 8
00100  HELSINKI
Puh. 0400 128 485

Avoinna ark. 10–18
(tai sop. mukaan)

Avoinna myös itsenäisyyspäivänä 6.12.

http://www.studiorasmussen.fi

 

Share This: