SIENTEN MAAILMASSA

SAIN KOKEILTAVAKSENI suhteellisen uuden Konjac Sponge pesusienen sekä muutamia erilaisia Beautyblender- ja Bodyblender-meikkisieniä.

Minulla oli jo ennestään jonkin verran kokemusta aidoista Beautyblendereistä sekä muiden valmistajien vastaavista tuotteista. Sen sijaan Konjac Sponge –kasvojenpesusieni oli täysin uusi tuttavuus. Kokeilussa minulla oli luonnollisesti sienen miehille tarkoitettu versio Konjac Gentleman’s Sponge.

MYYNTIPAKKAUKSESTA OTETTUNA Konjac Gentleman’s Sponge tuntuu kovalta kuin kivi. Mutta kun sienen kastelee, tapahtuu ihme. Kivi pehmenee ja mukautuu kasvojen iholle hyväillen sitä laajalta alueelta.

Kuuleman mukaan tällä sienellä saa myös parran ja viikset pidettyä helposti puhtaana.  Minä puolestani keskityin kokeilemaan miten kasvojen pesu Konjac-sienellä vaikuttaa ihon laatuun, sillä parrankasvuni on hyvin minimaalista.

Olen käyttänyt sientä kasvojen pesuun sekä suihkussa että meikinpoiston yhteydessä. Jo lyhyen kokeilujakson jälkeen muutoksia verrattuna aikaisempiin pesurutiineihini on nähtäsissä; mustapäät ovat vähentyneet ja ihon pinta tuntuu entisestään rauhoittuneen.

Pelkkien näkyvien tulosten ohella kiinnittäisin huomiota paljon myös käyttömukavuuteen. Päivittäisessä käytössä Konjac Sponge suorastaan hyväilee kasvojen herkkää ihoa.

BEAUTYBLENDERIN KÄYTTÖ osoittautui jo vanhasta tottumuksesta yksinkertaiseksi ja erittäin toimivaksi. Pisaran mallinen sieni kastellaan juoksevan veden alla märäksi, jonka jälkeen ylimääräinen vesi puristetaan pois ja sieni kuivataan kevyesti pyyhkeeseen.

Meikkivoide on hyvä laittaa ensin esimerkiksi puhtaalle kämmenselälle, josta se on helppo annostella sienellä kasvoille. Poiketen muista meikkisienistä beautyblender ei kosteuden vuoksi ime itseensä meikkivoidetta, näin ollen voidetta kuluu huomattavasti vähemmän.

Myös meikkivoiteen levitystekniikka on erilainen. Beautyblenderin kanssa voide hankaamisen asemesta painellaan iholle, jolloin saadaan aikaan paljon tasaisempi ja luonnollisempi lopputulos.

Sientä voi käyttää hyvin myös muiden voiteiden levittämiseen. Itse kokeilin kasvonaamion levitystä sienen avulla. Hämmästyksekseni naamiota kului Beautyblenderiä käytettäessä selvästi aiempaa vähemmän.

Söpön pienet, vähän korvatulppia muistuttavat Beautyblender micro.minit olivat puolestaan kokonsa ansiosta erittäin näppäriä käyttää tasoittaessani peitevoidetta silmien alla ja nenänpielissä.

ISOA BODYBLENDERIÄ olen käyttänyt muun vartalon rasvaamiseen. Vartalovoiteen levitys onnistui sienen avulla helposti, voide levittyi tasaisesti ja imeytyi nopeasti.

Monet ystäväni ovat vannoneet tämän sienen nimeen levittäessään itseruskettavaa; tulos on aina tasainen ja levittäminen helppoa.

KOKEILUJAKSON PÄÄTYTTYÄ olin tuotteisiin erittäin tyytyväinen. Meikin pohjustus oli huomattavasti nopeampaa ja lopputulos luonnollisempaa kuin muilla meikkisienillä.

Sienille on saatavilla omat saippuansa ja pesuaineensa. Ne ovat laadukkaita ja juuri tähän tarkoitukseen kehitettyjä. Pestessäni sieniä en kuitenkaan havainnut mitään suurempaa eroa näiden ja muiden valmistajien pesuaineiden välillä.

Kuten sanottu, minulla on kokemusta myös geneerisistä tuotteista, niin sanotuista copyblendereistä. Vaikka alkuperäisen ja kopiosienen muoto on silmämääräisesti katsoen melko samanlainen, aito ja kopio ovat kuin eri maailmoista.

Tärkein tekijä, mikä erottaa alkuperäisen Beautyblenderin muiden valmistajien vastaavista sienistä on materiaali, sen käyttömukavuus, kestävyys ja pestävyys. Eron huomaa käytännössä heti.

Share This: