SHAMPOOTESTISSÄ BPcare

KUULIN KOTIMAISESTA BPcare-tuotemerkistä sairaanhoitajaystävältäni, joka raskaista syöpähoidoista toivuttuaan oli saanut hiuksensa kuntoon juurikin näillä tuotteilla. Hänen sanojensa mukaan kaikkien muiden valmistajien shampoot ja hoitoaineet olivat tuottaneet pettymyksen.

Sittemmin viidakkorumpu tiesi kertoa yhä uusia tarinoita ja kehuja, joissa keskiössä olivat nämä samat hiustenhoitotuotteet. Niissä oli pelkkää hyvää.

Kun sitten pääsin testaamaan eri shampoita ja muita hiustuotteita, odotukseni olivat korkealla. Taustalla kuiski kuitenkin kaiken aikaa epäilyksen haamu. Voisiko tämä sittenkin olla vain suurta hypetystä, pahimmassa tapauksessa pelkkä puhkeamaisillaan oleva kupla? Selvittäähän se piti.

Tässä kirjoituksessa keskityn yksinomaan shampoisiin. Hoitoaineet ja muotoilutuotteet saavat oman blogitilansa vähän myöhemmin.

BPcare HIUSTENHOITOTUOTTEITA valmistuttaa oululainen vuonna 2013 perustettu Bp Hair Oy. Tuotekehityksestä ja suunnittelusta vastaa hiustenhoidon ammattilainen, parturi-kampaaja Anne Kaismo. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kesällä 2016 avattiin Helsingissä osoitteessa Eerikinkatu 8 (Studio Rasmussen) BP Hairin kampaamotukku alan ammattilaisille. Kuluttajat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta tai valtuutetuista jälleenmyyjäkampaamoista, joita tällä hetkellä on satakunta ympäri Suomen. Kaikkien yhteystiedot löytyvät BP Hairin nettisivuilta www.bphair.fi.

Kotimaanmyynnin ohella BP Hairilla on vientiä Ruotsiin, Espanjaan ja Dubaihin.

Fresh Clean Shampoon pakkaus vaihtui testin aikana kokonapuhtaan valkoiseen.
Fresh Clean Shampoon pakkaus vaihtui testin aikana korkkia myöten puhtaan valkoiseen. Samalla markkinoille tuotiin erilaisia lahjapakkauksia.

ULKOASULTAAN TUOTEPERHE on yhtenäinen ja tyylikäs. Pakkauksista välittyy puhdas ja laadukas mielikuva. Toisaalta yhtenäisyys voi olla myös rasite, sillä mikäli eri shampoita on suihkuhyllyssä useampia, niitä on vaikea erottaa toisistaan ainakaan nopealla silmäyksellä.

Ehkä eriväriset korkkien kannet tai etikettiin lisätty värikoodi voisi helpottaa käyttökokemusta, ja testijakson aikana syväpuhdistavan shampoon korkki vaihtuikin mustasta valkoiseksi.

Vaikka BPcare-shampoot toimivat myös loistavasti hiuspidennysten hoitoon lisäten hiusten käyttöikää ja mukavuutta, tuotesarjaa ei ole kuitenkaan suunnattu yksinomaan pitkille hiuksille tai pidenteille. Shampoot on kehitetty kaikille hiustyypeille ja -pituuksille, sekä käsitellyille että käsittelemättömille hiuksille.

187
Pakkausten ulkoasusta välittyy mielikuva eleganssista ja korkeasta laadusta.

HINNOILTAAN BPcare-shampoot ovat kategorian yläpäästä, 250 millilitran pullo maksaa noin 25 euroa. Löytyykö korkeahkolle hinnalle sitten katetta, kannattaako shampoosta maksaa lähes 100 euron litrahintaa? Tässä omia käyttökokemuksiani.

BPcare Hydrating Shampoo sopii mainiosti jokapäiväiseen hiusten pesuun. Se jättää hiukset niin kosteutetun tuntuisiksi, etteivät ne välttämättä tarvitse edes hoitoainetta. Shampoo vaahtoaa hyvin ja poistaa isommankin muotoilutuotemäärän hiuksista. Viinirypäleen kokoinen annos riittää tuuheisiinkin hiuksiin.

BPcare Platinum Shampoota käytin, kun minulla oli vielä vaaleat pidennyksillä toteutetut raidat etuhiuksissa. Shampoon syvänsininen pigmentti varmisti sen, että raidat pysyivät päivästä toiseen kylmän sävyisinä. Monia hopea- tai sinishampoita kokeilleena voin suositella tätä isolla kädellä.

Syväpuhdistava BPcare Fresh Clean Shampoo on omiaan hiusten viikoittaiseen perusteelliseen puhdistamiseen. Monista muista syväpuhdistavista shampoista poiketen tämä tuote ei kuivattanut hiuksia lainkaan, vaan jätti ne pehmeän tuntuisiksi ja helposti kammattaviksi. Viikoittaisessa käytössä yksi pullo kestää pitkään kuin nälkävuosi ja ehdottomasti lunastaa hintansa.

Miehille suunniteltu Hair & Body Shampoo For Men on ainoa pakkaus, joka välittömästi eroaa muista shampoista, kiitos mustan pullon. Se puhdistaa erinomaisesti ja jättää hiuksiin miehekkään mutta hillityn tuoksun.

SITTEN TAKAISIN HINTAKYSYMYKSEEN. Kaikki minut tuntevat tietävät, että käytän pesu- ja muotoilutuotteita siinä määrin surutta, että olen kaiketi jo vaaraksi otsonikerrokselle. Hiusten pesuun ja hoitoon olen aina käyttänyt yksinomaan kampaamotuotteita.

BPcare-shampoissa minut yllätti eniten tuotteiden riittoisuus; annosteluun riittää puolet totutusta, jopa vähemmän.

Vaikka siis neljänneslitran pullosta 25 euroa voikin kuulostaa isolta hinnalta, BPcare maksaa itsensä käytössä takaisin.

Share This: