LOVE IS IN THE HAIR

NOIN KOLME KUUKAUTTA sitten suosittelin pikkusiskolleni Tia-Marialle kokeiluun BPhair-hiuspidenteitä, joista minulla on hyviä kokemuksia. Hän kuitenkin torppasi ajatuksen, koska aiemmat kokeilut muiden valmistajien hiuksilla olivat tuottaneet lähinnä pettymyksiä.

Sisareni oli ehtinyt kokeilla jokusen kerran esimerkiksi ruotsalaisen Rapunzelin sinettipidenteitä, mutta jokaisella kerralla pidennykset on poistettu reilun kuukauden jälkeen niiden mentyä huonoon kuntoon.

Lopulta pitkän maanittelun jälkeen sain ylipuhuttua Tia-Marian vielä yhteen seikkailuun, kun lupasin, että pidenteet kiinnittää oma luottokampaajani Pia Rasmussen Studio Rasmussenilta.

Pia Rasmussenilla on yli 17 vuoden kokemus hiuspidenteiden laitosta. Pia luottaa kotimaisen BPhairin aitoihin hiuksiin.
Pia Rasmussenilla on yli 17 vuoden kokemus hiuspidenteiden laitosta. Pia luottaa kotimaisen BPhairin aitoihin hiuksiin.

VAIHTOEHTOINA OLI kiinnittää pidennykset joko sinetti- tai teippitekniikalla. Tia-Marian toivomuksesta päädyttiin sinetteihin, vaikka ne ovat kalliimpia.

Hintaero pidenteiden välillä johtuu lähinnä kampaamotyöstä, sillä sinetit ovat hitaammat kiinnittää ja kampaajat työskentelevät useimmiten tuntihinnoittelulla. Kampaamoa valittaessa kannattaa välttää sudenkuopat ja kiinnittää tuntihinnan asemesta huomiota referensseihin ja kampaajan kokemukseen.

Uransa alkuvaiheessa oleva kampaaja laskuttaa luonnollisesti vähemmän kuin kokenut ammattilainen, mutta häneltä vastaavasti kuluu työhön paljon enemmän aikaa. Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että vaikka työ olisi kallis mutta hyvin tehty, tulee se aina halvemmaksi kuin keskinkertaisen työn jäljen jatkuva korjailu.

Pia Rasmussenilla on yli 17 vuoden kokemus hiuspidenteiden laittamisesta ja kampaamotyön tuntihinta 75 euroa.

Sinetit kiinnitetään asiakkaan omiin hiuksiin sinettikolvilla kuumentamalla. Pienet sinetit jäävät asiakkaan omien hiusten alle täysin piiloon, jolloin lopputuloksesta tulee kaunis, ilmava ja luonnollinen.
Sinetit kiinnitetään asiakkaan omiin hiuksiin sinettikolvilla kuumentamalla. Pienet sinetit jäävät asiakkaan omien hiusten alle täysin piiloon, jolloin lopputuloksesta tulee kaunis, ilmava ja luonnollinen.

SINETTEJÄ LAITETAAN yleensä neljästä kuuteen pakettia riippuen halutusta hiusten määrästä. Tuuhennukseen riittää tästä määrästä puolet.

Pikkusiskolleni kiinnitettiin yhteensä neljä pakettia 30 senttimetrin mittaista tummanruskeaa ja vaaleaa hiusta. Tia-Marian omat hiukset tietenkin laitettiin täysin samaan sävyyn.

Kolmenkymmenen sentin pidennykset takasivat täsmälleen toivotun pituuden ja tuuheuden. Lopputulos oli erittäin luonnollinen ja näyttävä, ja pikkusiskoni kasvot hehkuivat onnesta.

Ennen ja jälkeen. Hillityn pituiset pidenteet antavat sopivasti tuuheutta ja näyttävät huolitelluilta. Kaunis kampaus kehystää kasvot ja saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta.
Ennen ja jälkeen. Hillityn pituiset pidenteet antavat sopivasti tuuheutta ja näyttävät huolitelluilta. Kaunis kampaus kehystää kasvot ja saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta.

– Mä niin rakastan mun uusia hiuksia!

Ovathan pitkät hiukset naisen kruunu, kuten äitimme tapaa sanoa.

Takaa muutos on vieläkin suurempi. Tia-Marian omat hiukset ja vaalea juurikasvu sävytettiin samaan rytmiin pidenteiden kanssa. Kermanvaaleat pidenteillä toteutetut tyylikkäät raidat antavat kontrastia ja tuuheutta.

SITTEN PARI SANAA hiuspidenteiden hoidosta. Kun harkitset pidennysen ottamista, sinun on oltava valmis panostamaan niiden hoitoon. Oikein valituilla tuotteilla saat nauttia pidennyksistä pitkään. Huono tai väärä hoito kuluttaa kalliit pidenteet nopeasti loppuun.

Pidenteiden kanssa pitäisi aina käyttää niille tarkoitettuja shampoita ja hoitoaineita. Tia-Marialle ostin hiusten pesuun BPcare Hydrating Shampoon ja hoitoaineeksi BPcare Quick Maskin.

Nämä täysin kotimaiset tuotteet on suunniteltu sopimaan niin pidenteille kuin omille hiuksille, ne ovat todellisia täsmätuotteita suomalaiselle hiustyypille.

Omia kokemuksiani BPcare-shampoista voit lukea täältä.

Vaikka pidennykset nauttivat loputtomiin laadukkaasta hoitoaineesta, sen hieromista kiinnityskohtiin tulisi visusti välttää. Hoitoaine nimittäin pehmentää kiinnitystä, mikä saattaa aiheuttaa hiustupsujen ennenaikaisen irtoamisen.

Jos peset hiukset iltaisin, ne pitää kuivata heti pesun jälkeen. Lämpösuojan sisältävä suihke ennen kuivausta säästää hiusta. Märkien tai kosteiden hiusten kanssa ei koskaan saisi mennä nukkumaan. Yön ajaksi pidennykset kannattaa letittää kevyesti.

Näillä hoito-ohjeilla pidenteet pysyvät pitkään kiiltävänä ja kauniina.

Teippipidenteiden huoltoväli on yleensä kuutisen viikkoa, sineteillä pidenteet kestävät ilman huoltoa tuplasti pidempään. Sinettitekniikalla laitettujen hiusten olen kuullut pysyneen hyvinä jopa yli puoli vuotta.

Toisaalta hyvin hoidettuja teippipidenteitä voidaan käyttää useampaan kertaan.

Love is in the hair! Oikealla hoidolla hiukset hehkuvat kuukausia, jopa puoli vuotta. Kuvassa myös Tia-Marian kihlattu.
Love is in the hair! Oikealla hoidolla hiukset hehkuvat kuukausia, jopa puoli vuotta. Kuvassa myös Tia-Marian kihlattu.

AIVAN OMA LUKUNSA ovat synteettiset, hiuskuidusta tehdyt pidenteet. Itse en voi ymmärtää miksi kukaan haluaa laittaa päähänsä muuta kuin aitoa hiusta, eihän synteettistä muovihiusta voi edes muotoilla. Sen sijaan hiuskuidut ovat omiaan pikkulettien ja hiuslisäkkeiden materiaaliksi.

Mikäli kiinnostuit BPhairin pidenteistä, mutta sinua jäi mietityttämään mikä pituus tai kiinnitystekniikka olisi sinulle paras, älä epäile ottaa yhteyttä Pia Rasmusseniin. Hän tarvittaessa konsultoi sinua kaikissa mieltä arkarruttavissa kysymyksissä.

STUDIO RASMUSSEN Eerikinkatu 8 00100 HELSINKI Puh. 0400 128 485 www.studiorasmussen.fi Ajanvaraus verkossa: https://timma.fi/studiorasmussen
STUDIO RASMUSSEN
Eerikinkatu 8
00100 HELSINKI
Puh. 0400 128 485
www.studiorasmussen.fi
Ajanvaraus verkossa:
https://timma.fi/studiorasmussen

 

Share This: