MARIA BORGES ON UUSI L’ORÈAL –KAUNEUSLÄHETTILÄS

 

HUIPPUMALLI JA MONIMUOTOISUUDEN puolestapuhuja Maria Borges kannustaa naisia arvostamaan luontaista kauneuttaan ja uskomaan unelmiinsa. Upea ulkonäkö, lahjakkuus ja energisyys ovat tehneet huippumallin Mariasta, jonka lapsuutta Angolassa varjosti sisällissota.

L’Oréal Paris -kauneuslähettiläänä Maria Borges edustaa luonnollista, lumoavaa ja kannustavaa kauneutta.

Maria löydettiin Elite Model Angola -kilpailussa vuonna 2010 – ja hetimmiten hän valloitti muotimaailman. Sittemmin hän on esiintynyt eturivin muotijulkaisuissa, kuten CR Fashion Book, Book, Harper’s Bazaar, i-D, Interview, LOVE, Numéro, Vanity Fair, Vogue Italia ja Vogue UK sekä W magazine, jonka lukijoille hän opetti, miten otetaan selfie huippumallin tyyliin.

Upea vartalo, lyhyt afrokampaus ja henkeäsalpaava lavakävely ovat tehneet huippumalli Maria Borgesista kansainvälisen kauneusikonin.

MARIA ESIINTYI Victoria’s Secret -show’ssa ensimmäisenä mallina lyhyessä afrokampauksessa. Teon tarkoituksena oli auttaa naisia ympäri maailman arvostamaan luontaista kauneuttaan.

Portugalia puhuva malli jakaa vaikutusvaltaisia, monimuotisuuteen ja rohkeuteen kannustavia viestejään sosiaalisessa mediassa, missä hänellä on yli 324 000 seuraajaa.

Uusi kansainvälinen kauneuslähettiläs tullaan näkemään monissa kansainvälisissä kampanjoissa. Maria liittyy lorealista-joukkoon, johon kuuluvat muun muassa Eva Longoria, Susan Sarandon, Julianne Moore, Barbara Palvin, Karlie Kloss, Soo Joo Park ja Leila Bekhti.

Piikkisika-blogi yhtyy täydestä sydämestään Maria Borgesin sanoihin: ”Olet kaunis olemalla oma itsesi, älä koskaan unohda juuriasi.”

(Kuva: Creative Commons)

Share This: