SYNTTÄRIJUHLINTAA JA BLOGIKUVIA

OLI KEVÄÄN ENSIMMÄINEN aurinkoinen päivä. Puolisoni täytti vuosia, joten ajattelin yllättää hänet Silja Linen Tukholman-risteilyllä, Commodore-luokan hytissä tietenkin. Matka oli samalla hyvä tekosyy uusia Piikkisika-blogin kuvitusta. Uudet kuvat päätimme ottaa Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden kukkaloisteessa.

Paljon oli kuitenkin tehtävä ennen matkaa. Esimerkiksi edellisestä kampaamokäynnistäni oli ehtinyt vierähtää puolitoista kuukautta, ja hiukseni olivat sen näköiset eli kasvaneet täysin ulos mallistaan.

Juurikasvu oli pidempi kuin miesmuistiin, kulmakarvat ja ripset olivat menettäneet värinsä kokonaan. Nyt luottokampaajallani Pia Rasmussenilla oli toden totta sarkaa kynnettävänään.

Oli aika päivittää koko ulkoinen habitus uuteen uskoon, uuteen kevääseen ja uusiin kuviin.

Tällä kertaa hiuksissa riitti työstämistä, sillä edellisestä kampaamokäynnistä oli ehtinyt vierähtää jo melkoinen tovi.

PIENI HIUSTUPSU EDESSÄ ja sivut saivat edelleen mustaakin mustemman värin. Pääliosaan laitettiin vahvaa vaalennusainetta, jotta hiukset saataisiin varmasti riittävän vaaleiksi. Ei vara venettä kaada.

Pääliosa vaalentuikin yli odotusten, siitä tuli niin lumivalkoinen, että lumikuningatarkin olisi ollut kateellinen.

Kevään hiustrendeissä erilaiset pastellin sävyt tekevät tuloaan, ja tottahan minä haluan olla aina eturintamassa kokeilemassa kaikkea uutta. Tuumasta toimeen!

Ihastuin välittömästi uusiin Pravana Chroma Silk Vivids -suoraväreihin. Niistä löytyvät kaikki kevään ja kesän trendivärit, eikä valinta niiden väliltä ollut todellakaan helppo.

LEVITIMME VAALENNETTUUN osaan juuri markkinoille tulleista Pravanan uutuuksista Chroma Silk Vivids -suoraväriä. Lopputuloksena oli taivaansininen päälliosa, joka ensimmäisen pesun jälkeen taittui hempeän pastellin sävyyn, aivan kuten oli tarkoituksin.

Vielä kulmiin ja ripsiin uutta väriä ja ryhdikkyyttä, niin olin jo pakkaamista vaille valmiina lähtöön.

Eron entiseen todellakin huomaa. Uudet hiukset, ripset ja kulmat tekevät ihmeitä! Näyttää ja tuntuu siltä, että taitavan kampaajan käsittelyssä myös kasvojen muoto muuttuu nuoremmaksi ja freesimmäksi.

MATKA MENI mukavasti aurinkoisia merimaisemia katsellessa ja siemaillessa laadukasta kuplajuomaa hyttimme parvekkeella. Välillä tietenkin kävimme syömässä ja ostoksilla, mutta enimmän osaa matkasta nautimme oman matkustusluokkamme pienestä ylellisyydestä.

Ennakkoon pelkäsin, että kuvauksissa poseeraaminen olisi epämiellyttävää koleassa ulkoilmassa, mutta nopeasti valkeni, että Tukholmassa kevät oli jo paljon pidemmällä kuin Helsingissä.

Olin valinnut vaatetukseeni valkoiset farkut, vaaleansinisen t-paidan ja Crazy Factoryn lahjoittamat korut, jotka muuten olivat todella mieluisat.

Crazy Factory -verkkokauppa lahjoitti minulle kuvauksia varten kolme nahkaista rannerengasta ja ”timantti”-kaulakorun.

Niin kuin matkoilla yleensäkin, aika meni kuin siivillä. Koti-Suomeen saavuttuani Tukholman aurinko oli vaihtunut Helsingin lumisateeseen. Mutta ehkäpä se kevät koittaa vielä täälläkin, viimeistään juhannukseen mennessä.

Hyvää kesän odotusta kaikille!

Studio Rasmussen
Eerikinkatu 8
00100 Helsinki
Avoinna ma–pe 10–17
(ajanvarauksella sop. muk.)
Puh. 0400 128 485
www.studiorasmussen.fi

Share This: