LOOKS BY CAILAP – LAATUA SOPUHINTAAN

OLEN TOTTUNUT levittämään meikkini siveltimillä, paitsi meikkivoiteen, jonka saa levitettyä tasaisimmin sienellä . Siksipä oli mieluisaa päästä testaamaan ja arvioimaan LOOKS by Cailap -meikkisivellinsarjaa.

Cailap Oy lanseerasi Erika Sjönin suunnittelemat LOOKS by Cailap -meikkisiveltimet elokuussa 2016. Tavoitteena oli tuoda myyntiin yksinkertaisen tyylikkäät siveltimet yhdistettynä äärimmilleen hiottuun käyttömukavuuteen.

SIVELLINMALLISTON mattamaisen metallinhohtoinen pinta miellytti omaa silmääni, ja synteettiset harjakset olivat käytössä huomattavasti paremmat kuin osasin odottaa – niiden pehmeys osoittautui käytössä uskomattoman miellyttäväksi.

Siveltimien pakkauksissa on otettu hienosti huomioon meikkaajat, jotka eivät ole täysin selvillä siitä, mikä sivellin soveltuu mihinkin tarkoitukseen. Pakkauksissa ohjeistetaan kuvien avulla kunkin siveltimen käyttötavasta, joten aloittelevakin meikkaaja pääsee hyvin alkuun.

Hinnoittelultaan (5,90-18,90€) LOOKS by Cailap -sarja on kuluttajaystävällinen.

KÄYTTÖKOKEMUKSEN PERUSTEELLA LOOKS by Cailap -siveltimet antavat hyvin vastinetta rahalle ja ovat varteenotettava vaihtoehto monille paljon kalliimmille kilpailijamerkeille.

Voin lämpimästi suositella näitä meikkisiveltimiä kaikille meikkaamisesta kiinnostuneille lukijoilleni.

Share This: