VOITA ITSELLESI BPcare HIUSTENHOITOTUOTTEITA

PIIKKISIKA-BLOGI täytti äskettäin yksi vuotta. Vuoden mittaan blogin ympärillä on tapahtunut paljon, ja olen tutustunut moniin upeisiin tuotteisiin, joita olen ottanut itselleni vakituiseen käyttöön.

Kaikki lukijani varmasti tietävät, että liputan vahvasti kotimaisen BPhair Oy:n valmistuttamien BPcare hiustenhoitotuotteiden puolesta.

BPcaren shampoista voit lukea täältä ja hoitoaineista täältä. Nämä tuotteet olen kokenut ylivoimaisesti parhaaksi hiustenhoitosarjaksi ja monet ystäväni ovat olleet samaa mieltä.

BPcare on tullut osaksi jokapäiväistä hiustenhoitoani, kokeile Sinäkin!

Oman henkilökohtaisen testauksen lisäksi olen ehtinyt kokeiluttamaan tuotteita sisaseni seitsemänvuotiaalle tyttärelle, jonka alaselkään asti ulottuvat hiukset takkuuntuvat helposti

Aikaisemmin lapsen herkkähipiäisyyden vuoksi hiusten harjaaminen on ollut yhtä tuskaa ja kiukuttelua, mutta BPcare-tuotteilla hiukset pysyivät selvinä siitä huolimatta, vaikka niitä ei olisi edes letitetty yöksi.

Laatutietoisena pikku prinsessana ei hänellekään enää kelpaa mikään muu. Voin siis lämmöllä suositella BPcarea myös lasten hiustenhoitoon.

OSALLISTU ARVONTAAN tykkäämällä Facebookissa Piikkisika-sivusta sekä tämän postauksen Facebook-linkistä.

Kaikkien tykkääjien kesken arvon kaksi BPcare-tuotepakettia viikon kuluttua 21.8.

Kumpikin paketti sisältää BPCare Hydrating Shampoon sekä Quick Mask -hoitoaineen. Palkinnon arvo on 49,80 euroa.

Muista seurata Piikkisikaa, sillä arvontoja on tulossa lähiaikoina lisää.

Voittajien nimet julkaistaan tämän blogikirjoituksen sekä Facebook-linkin kommenttikentissä. Voittajille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti.

Arvonnan järjestää PIIKKISIKA-blogi, Facebook ei ole osallisena arvontaan.

Onnea arvontaan!

Share This: